Baumbet Jocuri Cazinou
Primeşti 100% Bonus de Bun Venit de până la 500RON
Joaca si castiga la Baumbet.ro
 
primești bonusul în 3 pași simpli
1. deschide un cont
Înregistrează-te pentru un cont apasând butonul Cont Nou
* exclusiv pentru clienții noi
2. revendică bonusul
În contul tău la secțiunea Bonus, apasă pe butonul Vreau Bonus pentru a primi 200% Bonusul de Bun Venit
3. depunde primul depozit
Tot ce trebuie să mai faci este sa depui primul depozit până în 1000RON utilizând una din modalitățile disponibile pe website.
Practic Baumbet îți dublează banii
Baumbet Pariuri Sportive
Baumbet Cazinou
Baumbet Blackjack & Ruleta
Termeni & Conditii sus
 • Termeni pentru revendicarea bonusului

  1. Bonusul de Bun Venit reprezintă 200% din valoarea primului depozit efectuat, până la suma de 1000 RON.
  2. Pentru a primi acest bonus, suma minimă a depozitului efectuat trebuie să fie de 50 RON.
  3. Clientul trebuie să apese butonul ”IA BONUSUL ACUM” pentru a primi acest bonus.
  4. Depozitele efectuate prin metoda de plată Skrill, Paysafecard și Neteller nu sunt eligibile pentru a primi bonusul de bun venit. Daca primul depozit a fost efectuat prin metodele de plata mentionate si totusi ati primit bonusul de bun venit, acesta va fi anulat de catre Baumbet. Dacă folosește opțiunea de plată în numerar, clientul trebuie să contacteze serviciul nostru de asistență pentru activarea bonusului.
  5. Suma bonusului va fi creditată instant în soldul cu bani bonus, imediat după efectuarea primului depozit.
  6. Înainte de solicitarea oricărei Retrageri, suma bonusului primit trebuie să fie rulată de 40 de ori la jocurile cazinou.
  7. Clientul folosește mai întâi fondurile din soldul real și apoi soldul bonus. Pariurile plasate cu bani reali contribuie la cerințele de rulaj intotdeauna primele.
  8. Toate jocurile de tip ruleta si baccarat sunt restrictionate iar acestea nu contribuie la rulajul bonusului. Aceste tipuri de jocuri pot fi jucate doar cu bani reali care nu contribuie la rulaj.
  9. Miza maximă acceptată pentru fiecare pariu sau rotire este de treizeci la sută (30%) din valoarea bonusului acordat dar nu mai mult de 30 RON/rotire.
  10. Banii Bonus primiţi nu pot fi utilizaţi pentru a plasa pariuri în secţiunea‘’Sport şi Pariuri Live’’
  11. De îndată ce criteriile de rulaj și pariere au fost îndeplinte, banii bonus vor fi transferaţi în balanţa banilor reali şi nicio altă restricţie nu va mai fi impusă.
  12. Promoţia este valabilă şi disponibilă doar pentru persoanele care au împlinit 18 ani, cu rezidenţă în România.
  13. Se va acorda un singur BONUS per utilizator, adresă IP, dispozitiv informatizat, machine id, familie, adresă rezidențială, număr de telefon, card de credit sau de debit și/sau cont de plată electronică, adresă e-mail și medii în care calculatoarele sunt folosite în comun (universitate, asociație, școală, bibliotecă publică, loc de muncă etc.)
  14. Bonusul este disponibil şi valid 5 de zile de la data depunerii. Criteriile de rulaj şi pariere trebuie îndeplinite în această perioadă, altfel bonusul va fi anulat automat de către sistem.
  15. Această promoţie nu poate fi revendicată dacă alte ‘’Promoţiii’’ sau ‘’Bonusuri’’ sunt active în contul clientului.
  16. Statusul bonusului, cât şi criteriile de rulaj şi pariere pot fi vizualizate accesând meniul Contul Meu, Detalii Bonus Jucător, Bonus Actual.
  17. Doar sumele care sunt afişate în Balanţa Reală sunt disponibile pentru Retragere. În cazul în care clientul solicită o Retragere în timp ce Bonusul este activ şi încă nefinalizat, Bonusul va fi anulat automat.
  18. Baumbet îşi rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoţie cu mai multe conturi de utilizator.
  19. Baumbet îşi rezervă dreptul de a schimba sau modifica Termenii şi Condiţiile în orice moment, fără notificare prealabilă.
  20. Baumbet îşi rezervă dreptul de a descalifica jucătorii suspecţi de înţelegeri secrete şi practici ilicite sau pe cei care au abuzat de această promoţie.
  21. Baumbet îşi rezervă dreptul de a modifica sau anula orice condiţie a promoţiei fără notificare prealabilă.
Termeni & Conditii jos