ÎNREGISTREAZĂ-TE

Durează doar 2 minute.

REVENDICĂ BONUSUL

Click pe butonul "Vreau Bonusul" din secțiunea Bonus.

DEPUNE

Efectuează prima depunere și ea se va dubla cu un bonus până la 500 RON.

De ce să alegi BAUMBET.ro:

Ai opțiune de CASH OUT pentru a-ți securiza câștigurile
Pariuri Gratuite săptămânale
Creșteri de profit: Bonus Dublu pentru biletele cu doar 15 selecții
Toate modalitățile de depunere și retragere (inclusiv direct în agenții)
Nu există comisionul de 2% la depunere
Cote mărite zilnic
"Eu merg pe mâna lor"

Bonus de bun venit Termeni și Condiții

 1. Promoția este valabilă începând de joi 17 septembrie 2020, până luni 21 septembrie 2020 ora 10:00.
 2. Această ofertă este disponibilă doar pentru clienții care efectuează primul depozit la BAUMBET.ro.
 3. Bonusul de Bun Venit este 200% din valoarea Primului Depozit, până la suma de 400 RON.
 4. Pentru a primi acest bonus, suma minimă a depozitului efectuat trebuie să fie de 50 RON.
 5. Clientul trebuie să apese butonul ”IA BONUSUL ACUM” pentru a primi acest bonus.
 6. Dacă folosește opțiunea de plată în numerar (direct în agenții), clientul trebuie să contacteze serviciul nostru de asistență pentru activarea bonusului.
 7. Bonusul de Bun Venit este disponibil doar pentru primul depozit efectuat de client.
 8. Suma aferentă bonusului va fi creditată în contul clientului ca BONUS, imediat după depunere. Suma bonusului va fi păstrată în soldul bonus până la îndeplinirea condițiilor de rulaj.
 9. Depozitele efectuate prin metoda de plată Skrill, Paysafecard și Neteller nu sunt eligibile pentru a primi Bonusul la Pariuri Sportive. Daca primul depozit a fost efectuat prin metodele de plata mentionate si totusi ati primit bonusul de bun venit, acesta va fi anulat de catre Baumbet.
 10. Din contul de client se folosesc mai întâi fondurile din soldul cu Bani Reali, apoi fondurile din soldul bonus.
 11. Înainte de solicitarea oricărei Retrageri și după ce bonusul este activat, valoarea primului depozit care a dus la primirea bonusului cât și valoarea bonsului primit, ambele valori adunate trebuie rulate/pariate fiecare de 8 (opt) ori la Pariuri Sportive. Toate evenimente jucate single (singur) pe un bilet trebuie să aibă o cotă de minim 1.90. Pentru biletele multiple (formate din mai multe selecții) cota totală trebuie să fie de minim 1.90 și cota pentru fiecare selecție în parte trebuie să fie de minim 1.50. Toate biletele plasate trebuie să fie confirmate, acceptate și finalizate.
 12. La condițiile de rulaj contribuie pariurile pre-meci cât și pariurile live.
 13. Rulajul bonusului incepe din momentul in care bonusul este activat.
 14. Evenimentele sau pariurile pentru care se acorda cota 1.00 (La Egal cota 1.00 - draw no bet, evenimente anulate sau suspendate, etc.) nu vor fi luate in considerare la rulajul bonsului. Pariurile pentru care s-a utilizat opțiunea de CASH OUT nu contribuie la rulajul bonusului.
 15. Pariurile pe selecțiile din fotbal Total Cartonașe, Total Cornere, Egal pariu nul, Baschet : selecțiile pe Puncte Jucător și toate tipurile de handicap - 2 way pe orice sport ( excepție fac handicapurile eSports) nu sunt luate în considerare pentru condițiile de rulaj ale bonusului.
 16. Doar primii 400 RON pariati din fiecare pariu vor contribui la rulajul bonusului.
 17. Clientul își poate verifica oricând progresia bonusului accesând secțiunea Pariuri Sportive Setari –> Bonus
 18. Imediat după ce criteriile de rulaj au fost îndeplinte, suma din soldul bonus va fi transferată în soldul cu bani reali.
 19. În cazul în care clientul solicită o retragere în timp ce Bonusul este activ şi încă nefinalizat (nu au fost îndeplinite criteriile de la punctul 11), Bonusul va fi anulat automat.
 20. Dacă pentru același eveniment sunt plasate două sau mai multe pariuri cu rezultate finale diferite, această practică duce la anularea bonusului.
 21. Pariurile multiple pe același eveniment nu sunt permise. Doar primul pariu pe acel eveniment contribuie la rulajul bonusului.
 22. Doar pariurile care au fost finalizate și acceptate de Baumbet vor fi luate în considerare pentru stabilirea condițiilor de rulaj.
 23. Bonusul primit nu poate fi utilizat pentru a plasa pariuri în secţiunea ‘’CAZINOU sau CAZINOU LIVE’’.
 24. Promoţia este valabilă şi disponibilă doar pentru persoanele care au împlinit 18 ani şi cu rezidenţă în România.
 25. Se va acorda numai un singur BONUS per per utilizator, adresă IP, dispozitiv informatizat, machine id, familie, adresă rezidențială, număr de telefon, card de credit sau de debit și/sau cont de plată electronică, adresă e-mail și medii în care calculatoarele sunt folosite în comun (universitate, asociație, școală, bibliotecă publică, loc de muncă etc.).
 26. Bonusul este disponibil şi valid 7 (șapte) zile de la data creditării în contul clientului. Criteriile de rulaj şi pariere trebuie îndeplinite în această perioadă, altfel bonusul va fi anulat automat de către sistem.
 27. Această promoţie nu poate fi revendicată dacă alte ‘’Promoţiii’’ sau ‘’Bonusuri’’ sunt active în contul clientului.
 28. Anularea bonuslui se poate face în orice moment cu condiția ca toate biletele plasate să fie marcate ca finalizate și acceptate de Baumbet.
 29. Baumbet îşi rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoţie cu mai mult de un (1) cont de utilizator.
 30. Baumbet își rezervă dreptul de a anula bonusul în orice moment din contul clientului în cazul în care exista o încălcare a termenilor și condițiilor.
 31. Baumbet îşi rezervă dreptul de a schimba sau modifica Termenii şi Condiţiile în orice moment fără notificare prealabilă.
 32. Baumbet îşi rezervă dreptul de a descalifica jucătorii suspecţi de înţelegeri secrete şi practici ilicite sau pe cei care au abuzat de această promoţie.
 33. Baumbet îşi rezervă dreptul de a modifica sau anula orice condiţie a promoţiei fără notificare prealabilă.
 34. Pe lângă Termenii și Condițiile Bonusului se aplică și Termenii și Condițiile Generale Baumbet.
 35. Notă: Dacă ai o sesizare sau o plângere pentru care nu ai reusit să obţii o soluţie satisfăcătoare la nivelul companiei noastre, ai posibilitatea să te adresezi Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, email: office@onjn.gov.ro sau platformei europene ‘’ODR – soluţionarea online a litigiilor’’
 36. Notă: Dacă ai o sesizare sau o plângere pentru care nu ai reusit să obţii o soluţie satisfăcătoare la nivelul companiei noastre, ai posibilitatea să te adresezi Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, email: office@onjn.gov.ro sau platformei europene "ODR – soluţionarea online a litigiilor"