AUTENTIFICARE ÎNREGISTRARE
English
Romanian
Loader

Promoția curentă

PESTE 250 DE JOCURI NOI

Acum, la BAUMBET.ro te bucuri de peste 250 de noi jocuri de Cazinou!

Din acest moment, cazinoul nostru a devenit unul dintre cele mai profitabile din România și este locul perfect unde să îți plasezi pariurile.

Avem peste 300 de jocuri furnizate de lideri mondiali din industria cazinourilor online.

Ultimele noutăți de sunt oferite de producătorii Quickspin, Amatic, iSoftBet, Playson, Skwind, Pariplay și Greentube.

Așează-te confortabil în fotoliu și încearcă o experiență nouă. Pe lângă relaxare, noile jocuri de cazinou îți aduc și șansa unor câștiguri importante.

Quickspin este unul dintre cei mai cunoscuți producători mondiali de jocuri de cazinou. Recunoscuți pentru corectitudine și profesionalism, suedezii de la Quickspin fac parte din această industrie din anul 2011 și în tot acest timp au reușit să obțină numeroase premii EGR. Se spune că fiecare slot produs de Quickspin devine o capodoperă. Sakura Fortune, Bid Bad Wolf și Eastern Emeralds sunt printre cele mai consacrate sloturi oferite de acest producător.

Amatic este al doilea nume pe lista noutăților oferite de BAUMBET.ro. Înființată în Austria în anul 1993, Amatic a ajuns o companie gigant în această industrie, fiind printre cele mai vechi și mai respectate. Toate jocurile produse de Amatic oferă câștiguri uriașe. Book of Aztec, Billyonaire și Hot Scatter sunt doar 3 dintre cele mai populare sloturi create de Amatic.

iSoftBet produce jocuri îndrăgite de milioane de jucători. Odată intrați în lumea iSoftBet o să descoperiți o atmosferă unică, fantastică, cu teme superbe și o grafică extraordinară. Jocurile oferite de iSoftBet răspund nevoilor și cerințelor tuturor jucătorilor. Hot Spin, Absolute Super Reels și Book of Immortals sunt doar câteva dintre cele mai reușite jocuri iSoftBet.

Fondat în 1998, producătorul GREENTUBE a furnizat cele mai îndrăgite jocuri din ultimii 15 ani. În tot acest timp a fost răsplătit cu cele mai distincte premii din acest domeniu. Book of Ra Deluxe, Sizzling Hot Deluxe și Lucky Lady's Charm Deluxe sunt doar 3 dintre cele mai populare sloturi oferite de Greentube, pe care acum le găsești în cazinoul BAUMBET.ro.

Playson este unul dintre cei mai mari producători de jocuri de cazino din Europa. Certificat în toată Uniunea Europeană, Playson oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Burning Wins, Book of Gold și Super Burning Wins sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute jocuri oferite de acest producător.

Skywind este un producător de talie mondială care furnizează doar servicii premium. Jocurile de cazino oferite sunt la cele mai înalte standarde. Super Lucky Dollar, Egypt Cash și Dragon Gems sunt doar 3 dintre cele mai captivante jocuri.

Pariplay este un producător care ne oferă jocuri de cazinou remarcabile. Construite în așa fel încât să-i mulțumească și pe cei mai pretențioși jucători, produsele oferite de Pariplay te vor încânta încă de la prima accesare. Aloha Fortune, Rumble Rhino și Dragons of the North sunt 3 dintre jocurile celebre oferite de acest producător.

BAUMBET.ro aduce distracția și câștigurile în casa ta.

EET

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe