AUTENTIFICARE ÎNREGISTRARE
English
Romanian
Loader

Descriere CASH IN și CASH OUT

CASHPOINT:

Baum Online SRL face pariatul online simplu și distractiv. Poți să joci pe www.baumbet.ro și fără să ai card sau cont bancar, prin metodele de plată in agentiile Baum: poți să depui și să retragi bani cash! Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te înregistrezi pe site, www.baumbet.ro. Confirmă-ți contul cu un click în mesajul primit pe email. Apoi poți să depui ușor bani în cont și să începi să pariezi.

Poți să depui rapid și în siguranță bani în agențiile Baum Online SRL. Ai nevoie doar un cont de utilizator pe www.baumbet.ro si actul de identitate. Depunerile în agenții se fac instantaneu, iar retragerile se programează pe site, unde îți poți alege agenția de unde să scoți banii și afli când trebuie să vii după bani.

Depune chiar acum, câștigă și retrage fără comisioane!

Cum depun

Vino în orice agenție Baum cu documentul de identitate la tine. Trebuie să îți cunoști numele de utilizator de pe site-ul www.baumbet.ro. Contul tău va fi alimentat instantaneu cu suma aleasă. Baum Online SRL nu percepe nici un comision pentru tranzacție.

Cum retrag

Din meniul contului tău selectează retragere. Scrie suma pe care dorești să o retragi și confirmă retragerea în agenția pe care o alegi din meniu. Vei fi înștiințat imediat când trebuie să te prezinți în agenția Baum aleasă pentru a primi câștigurile. Banii se ridică in maxim 24 ore. Nu vei plăti niciun comision pentru retragere.

Limite Depuneri si Retrageri

DEPUNERE MINIMĂ

20 RON

RETRAGERE MINIMĂ

50 RON

COMISION DEPUNERE

0 RON

DISPONIBILITATE

imediată

DEPUNERE MAXIMĂ

Fara Limita

RETRAGERE MAXIMĂ

30.000 RON

COMISION RETRAGERE

0 RON

DURATA RETRAGERII

Maxim 24 Ore

 

Lista locațiilor Baum aici.

EET

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe