Loader

Video Slots

 • Fruit Shop™

  Fruit Shop™ este un slot video plin de energie cu 5 role și 15 linii de miză. Funcțiile clasice includ substituții Wild cu un multiplicator x2 și un multiplicator Free Spins cu valoarea x2. Jocul este jucat cu 15 linii de miză, 1-10 niveluri ale mizei și valori diferite ale fisei.
 • Strolling Staxx: Cubic Fruits™
  Strolling Staxx: Cubic Fruits™

  Strolling Staxx: Cubic Fruits™

  Strolling Staxx: Cubic Fruits™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 10 linii (fixe) care conține substituții Wild, simboluri Colossal, Bonus Bet cu Extra Chance și Strolling Staxx Re-Spins.
 • Temple of Nudges™
  Temple of Nudges™

  Temple of Nudges™

  Temple of Nudges™ este un slot video cu 5 role și 3 rânduri care are o funcție Re-Spins și o funcție Nudge.
 • Wild Worlds™
  Wild Worlds™

  Wild Worlds™

  Wild Worlds™ este un slot video cu 5 role și 5 rânduri de Avalanche™ cu Hero Wilds, o Destroy Feature aleatorie și Free Spins care au propriile lor funcții Wild.
 • Narcos
  Narcos

  Narcos

  Narcos este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 243 de direcții de miză. Jocul conține Free Spins, Walking Wilds, Drive-by și o funcție Locked Up cu un simbol Golden Locked Up.
 • Cash-o-Matic
  Cash-o-Matic

  Cash-O-Matic

  Cash-o-Matic™ is a 1024 -bet way, 5-reel, 4-row video slot with Free Spins, Multipliers, and the Avalanche™ feature.
 • Mercy of the Gods
  Mercy of the Gods

  Mercy of the Gods

  Mercy of the Gods™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri, 20 de linii (fixe) care conține substituții Wild, Gift of Life Re-Spins cu Gift of Double Wilds, Free Spins și un Gift of Wealth Jackpot.
 • Grand Spinn
  Grand Spinn

  Grand Spinn

  Grand Spinn™ este un slot video cu 3 role și 3 rânduri care conține Multiplier Wilds, funcția Nudge și 3 Jackpot-uri.
 • Grand Spinn Super Pot
  Grand Spinn Super Pot

  Grand Spinn Super Pot

  Grand Spinn Superpot™ este un slot video cu 3 role, 3 rânduri și cu Multiplier Wilds, funcție Nudge și 3 Jackpot-uri, din care unul este progresiv
 • Conan
  Conan

  Conan

  Conan este un slot video cu 6 role și 4 rânduri care are 24 de linii de miză care plătesc în ambele direcții (fix).
 • Wild Turkey™
  Wild Turkey™

  Wild Turkey™

  Wild Turkey™ is a 5-reel, 3-row, 20-bet line video slot featuring Free Spins, Wild substitutions, and Stacked Wild symbols in Free Spins.
 • Butterfly Staxx 2™
  Butterfly Staxx 2™

  Butterfly Staxx 2™

  Butterfly Staxx 2™ este un slot video cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de miză care conține substituții Wild, Re-Spins și Scatter, având posibilitatea de a alege între Butterfly Spins și Butterfly Frenzy.
 • The Wish Master
  The Wish Master

  The Wish Master

  The Wish Master is a 5-reel, 3-row, 20-bet line (fixed) video slot featuring Wild substitutions and the Wish Master Features with Extra Wilds, Wild Reels, Expanding Wilds, Multipliers and Random Wilds.
 • Imperial Riches™
  Imperial Riches™

  Imperial Riches™

  Imperial Riches™ este un slot video cu 5 role și 3 rânduri care conține Avalanche™, Free Falls, și Lucky Pond Bonus Game, Jackpot Game cu 5 Jackpots diferite și substituții Wild.
 • Sevens On Forty

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 4; Număr de linii: 40 (fixe); Câştig maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 1000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • Wild Wild West™
  Wild Wild West™

  Wild Wild West™

  Wild Wild West: The Great Train Heist™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 10 linii (fixe) care conține 4 funcții Wild diferite, Free Spins și o funcție Pick and Click. Jocul se joacă cu 10 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei.
 • Jumanji™
  Jumanji™

  Jumanji™

  Jumanji™ este un slot video cu 5 role și 4 funcții aleatorii, un Board Game cu 4 Free Spins diferite, o Mystery Feature, câștiguri în fise și aruncări suplimentare de zaruri. Cele 5 role sunt într-o formă geometrică în care rolele sunt înalte de 3, 4, 5, 4, 3 simboluri de la stânga către dreapta. Jocul este jucat cu 36 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei (10 fise pe nivel) și diferite valori ale fisei.
 • Dracula's Treasure

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 3; Număr de linii: 10 selectabile; Bonus : Jocuri Gratuite; Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 9000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • Fun On Reels

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 3; Număr de linii: 20 (fixe); Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 10000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • Ramses

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 3; Număr de linii: 10 selectabile; Bonus : Jocuri Gratuite + Special Expanding Symbol; Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 5000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • Hot Fruits

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 3; Număr de linii: 5 (fixe); Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 5000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • Rise Of Maya

  Număr de role: 5; Număr de pozitţii pe rolă: 3; Număr de linii: 20 selectabile; Bonus : Jocuri Gratuite + Extra Expanding Symbol; Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 5000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • Secrets of Christmas™
  Secrets of Christmas™

  Secrets of Christmas™

  Secrets of Christmas™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri ce conține substituții Wild și Free Spins cu Funcții Bonus Free Spins. Jocul este jucat pe 25 de linii de miză (fixe), la 1 – 10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei.
 • Witchcraft Academy™
  Witchcraft Academy™

  Witchcraft Academy™

  Witchcraft Academy™ este un slot video cu 5 role și 4 rânduri care conține substituții Wild, Elements Bonus și Free Spins cu Free Spins Features. Jocul se joacă cu 20 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei.
 • Lost Relics™
  Lost Relics™

  Lost Relics™

  Lost Relics™ este un slot video cu 5 role și 5 rânduri cu mecanică Cluster Pays™ care conține Coin Win, Extra Wild, Extra Scatter și Free Spins. Jocul este jucat cu clustere de simboluri, 1-10 niveluri ale mizei (20 fise per nivel) și diferite valori ale fisei.
 • Fairytale Legends: Mirror Mirror™
  Fairytale Legends: Mirror Mirror™

  Fairytale Legends: Mirror Mirror™

  Fairytale Legends: Mirror Mirror™ este un slot video cu 243 de direcții de miză, 5 role și 3 rânduri care conține Funcții aleatorii, Funcții Bonus și Mirror Re-Spins. Jocul se joacă pe 243 de direcții de miză, pe 1 - 10 niveluri (10 fise pe nivel) și diferite valori ale fisei.
 • Dracula On Forty

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 4; Număr de linii: 40 fixe; Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 2000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • Arcane: Reel Chaos™
  Arcane: Reel Chaos™

  Arcane: Reel Chaos™

  • Arcane: Reel Chaos™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii care conține substituții Wild, 4 mini funcții și Free Spins progresive.
 • GypsiesII

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 3; Bonus : Jocuri Gratuite; Număr de linii: 20 selectabile; Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 750 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • The Witch

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 3; Număr de linii: 10 selectabile; Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 10000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • Luck Of Irish

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 3; Număr de linii: 5 fixe; Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 3500 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • Dead or Alive 2™
  Dead or Alive 2™

  Dead or Alive 2™

  Dead or Alive 2™ este un slot video cu 5 role și 3 rânduri care conține câștiguri Scatter, Substituție Wild, Sticky Wild și trei jocuri Free Spins diferite.
 • Blood Suckers™

  Blood Suckers™ este un slot video cu fise multiple de tipul 5 role, 3 rânduri, 25 linii de miză cu câştiguri Scatter, Free Spins, simboluri de substituire Wild şi un Bonus Game antrenant de distrugere a vampirilor. Puteţi juca cu 25 linii de miză fixe la 1 – 4 niveluri ale mizei.
 • Blood Suckers II ™
  Blood Suckers II ™

  Blood Suckers II ™

  Blood Suckers II™ este un slot video cu 5 role și 3 rânduri care conține substituții Wild, Blood Rose Free Spins, Hidden Treasure Bonus Game și două Funcții aleatorii: Bonus Shot Feature și Scatter Shot Feature.
 • Butterfly Staxx
  Butterfly Staxx

  Butterfly Staxx

  Butterfly Staxx™ este un slot video cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii (fixe) care conține substituții Wild, Re-Spins și Butterfly Spins.Jocul este jucat cu 40 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei (20 de fise per nivel) și diferite valori ale fisei.
 • Spiñata Grande™
  Spiñata Grande™

  Spiñata Grande™

  Spiñata Grande™ este un slot video cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de miză. Jocul conține Colossal Symbols, o funcție Mini-Slot, simboluri stivuite, Free Spins și Colossal Wild. Jocul este jucat cu 40 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei (20 de fise per nivel) și diferite valori ale fisei.
 • Copy Cats™
  Copy Cats™

  Copy Cats™

  Copy Cats™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 25 de linii (fixe) care conține Free Spins, simboluri Bonus, substituții Wild, simboluri Stacked, Stacked Wilds și o funcție Copy Cats.Jocul este jucat pe 25 de linii de miză (fixe), la 1 – 10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei.
 • Dazzle Me™

  Dazzle Me™ este un încântător slot video cu 5 role distincte și 76 de linii de miză strălucitoare. Jocul conține Dazzling Wild Reels, Free Spins și Linked Reels. Jocul este jucat cu 76 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei (20 de fise pe nivel) și valori diferite ale fisei.
 • Dead or Alive™
  Dead or Alive™

  Dead or Alive™

  Dead or Alive™ este un slot video cu fise multiple și 5 role, 3 rânduri, 9 linii de miză cu câștiguri Scatter, Free Spins, substituții Wild și o funcție Sticky Wild în timpul Free Spins. Puteţi juca pe 9 linii de miză cu între 1 și 4 niveluri ale mizei.
 • Dracula™

  Dracula™ este un slot video cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii care conține Free Spins, substituții Wild, simboluri stivuite, Stacked Wilds și Funcția Liliac. Jocul se desfăşoară cu 40 de linii de miză (fixe), de la 1 la 10 niveluri ale mizei şi diferite valori ale fisei.
 • EggOMatic™
  EggOMatic™

  EggOMatic™

  EggOMatic™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri, 20 de linii care conţine substituţii Wild, Free Spins şi 4 ouă speciale diferite; un Ou Spreading Wild, un Ou Free Spins, un Ou Câştig fisă şi un Ou Surpriză.Jocul este redat cu 20 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri de miză şi diferite valori ale fisei.
 • Gonzo's Quest™

  Gonzos Quest™ este un slot video fără nicio rolă de rotit: acest joc pe 5 role, 3 rânduri și 20 de linii vă prezintă funcţia Avalanche™ şi conţine câştiguri de runde Free Fall şi substituţii Wild. Se joacă folosind 20 de linii de miză fixe, niveluri ale mizei de la 1 până la 5 şi valori diferite ale fisei.
 • Golden Grimoire™
  Golden Grimoire™

  Golden Grimoire™

  Golden Grimoire™ este un slot video cu 5 role și 4 rânduri care conține substituții Wild, Free Spins, funcția Mystery Symbol și funcția Mystery Symbol lipicios din timpul Free Spins.
 • Emoji Planet Video Slot™
  Emoji Planet Video Slot™

  Emoji Planet Video Slot™

  Emoji Planet Video Slot™ este un slot video cu 6 role și 5 rânduri care conține un sistem mecanic Cluster Pays™. Jocul are o ofertă bogată de Avalanche™ Feature, substituții Wild și Sticky Wild, precum și 5 Emoji Features: Bomb Feature, Pizza Feature, Kiss Mark Feature, Rocket Feature și Two Hearts Feature.
 • Fairytale Legends™: Hansel and Gretel
  Fairytale Legends™: Hansel and Gretel

  Fairytale Legends™: Hansel and Gretel

  Fairytale Legends: Hansel and Gretel™ este un slot video cu 5 role și 3 rânduri care conține Funcții Aleatorii, Funcții Bonus, Free Spins, Stacked Wild Re-Spins și Substituții Wild.Jocul se joacă cu 10 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei.
 • Fairytale Legends: Red Riding Hood™
  Fairytale Legends: Red Riding Hood™

  Fairytale Legends: Red Riding Hood™

  Fairytale Legends: Red Riding Hood™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri ce conține Funcții aleatorii, Funcții bonus, Sticky Wild Re-Spins și substituții Wild. Jocul se joacă cu 20 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei.
 • Lights™
  Lights™

  Lights™

  Lights™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 9 linii de miză. Jocul conține Floating Wild și Free Spins. Jocul este jucat cu 9 linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei și diferite valori ale fisei.
 • Flowers™

  Flowers™ este un slot video cu 5 role şi 3 rânduri, cu simboluri Double, substituţii Wild şi Free Spins cu simboluri Wild suprapuse. Puteţi juca pe 30 linii de miză la diferite niveluri ale mizei şi valori ale fisei.
 • Football Champions Cup™

  Football: Champions Cup™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii care conține substituții Wild și Overlay Wild, Free Spins și un Bonus Game. Jocul se joacă cu 20 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei.
 • Ghost Pirates™
  Ghost Pirates™

  Ghost Pirates™

  Ghost Pirates Touch™ este un slot video cu 5 role care oferă 243 de direcții de câștig. Suplimentar, jocul conține câștiguri Scatter, Free Spins și substituții Wild.FISE afişează numărul de fise pe care jucătorul le are disponibile pentru pariere.
 • Finn and the Swirly Spin™
  Finn and the Swirly Spin™

  Finn and the Swirly Spin™

  Finn and the Swirly Spin™ este un slot video care conține un Simbol Wild, o Free Spins Key, 4 tipuri diferite de Free Spins și o Random Feature cu 4 variații.
 • Divine Fortune™
  Divine Fortune™

  Divine Fortune™

  Divine Fortune™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii care conține substituții Wild, Falling Wilds Re-Spins, o funcție Wild on Wild, Free Spins și un joc Jackpot Bonus.Jocul se joacă cu 20 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei.
 • Guns N Roses Video Slots™

  Guns N Roses Video Slots™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii care conține substituții Wild, Expanding Wilds, Appetite for Destruction Wild, simboluri Bonus, Encore Free Spins, Legend Spins, un multiplicator Solo și un Crowd-Pleaser Bonus Game.
 • Secrets of Atlantis™
  Secrets of Atlantis™

  Secrets of Atlantis™

  Secrets of Atlantis™ este un slot video cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii (fixe) ce conține o funcție Highlight, Nudge Wilds, Re-Spins cu simboluri Colossal și Win Both Ways. Jocul este jucat cu 40 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei (20 de fise per nivel) și diferite valori ale fisei.
 • Hook's Heroes™

  Hooks Heroes™ este un slot video cu 5 role și 3 rânduri care conține substituții Wild, Free Spins cu 3 funcții diferite disponibile și un mod Feature Spins care activează o funcție aleatorie pentru 1 învârtire. Jocul se joacă cu 20 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei.
 • Hotline™
  Hotline™

  Hotline™

  Hotline Touch™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 30 de linii (fixe) care conține simboluri Wild și Expanding Wild, Re-Spins, Free Spins și Hotline Bonus Bet.Jocul este jucat cu 30 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei și diferite valori ale fisei.
 • The Invisible Man™
  The Invisible Man™

  The Invisible Man™

  Invisible Man™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri care conține substituții Wild, 2 funcții bonus, un mod Re-Spin și Free Spins. Jocul este jucat cu 20 de linii de miză (fixă), 1-10 niveluri ale mizei, Câștig în ambele direcții și valori diferite ale fisei.
 • Jack and the Beanstalk

  Jack and the Beanstalk este un slot video cu 5 role şi 3 rânduri ce conţine Colectarea Comorii la Free Spins şi Walking Wilds cu re-învârtiri. Jucaţi pe 20 linii fixe de miză la diferite niveluri ale mizei şi valori ale fisei.
 • Jack Hammer™

  Jack Hammer™ este un slot video cu 25 de linii, 3 rânduri, care utilizează 15 role independente. Jocul foloseşte substituţii Sticky Wins™, Free Spins şi Wild. Jocul este jucat pe 25 de linii de miză (fixe), la 1 – 10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei.
 • Jack Hammer 2™
  Jack Hammer 2™

  Jack Hammer 2™

  Jack Hammer™ 2: Fishy Business este un slot video cu 99 de linii, 3 rânduri, 5 coloane care utilizează 15 role independente. Jocul foloseşte substituţii Sticky Wins™, Free Spins şi Wild. Puteţi juca cu 99 linii de miză la 1 – 10 niveluri ale mizei.
 • Jimi Hendrix Online Slot™

  Jimi Hendrix Online Slot™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii (fixe) care conține Re-spins, substituții Wild, transformări Wild și o funcție Pick and Click care poate acorda Free Spins sau câștiguri în fise.
 • Joker Pro™
  Joker Pro™

  Joker Pro™

  Joker Pro™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri care conține Joker Pro Re-Spins și Hot Spot Win. Jocul se joacă cu 10 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei.
 • Jungle Spirit: Call of the Wild
  Jungle Spirit: Call of the Wild

  Jungle Spirit: Call of the Wild™

  Jungle Spirit: Call of the Wild™ este un slot video cu 243 de direcții de miză, 5 role, 3 rânduri care conține Free Spins, o funcție Symbol Expansion și o funcție Butterfly Boost. La jocul principal, jocul este jucat pe 243 de direcții de miză, 1 - 5 niveluri (20 de fise pe nivel) și diferite valori ale fisei.
 • Koi Princess™

  Koi Princess™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri cu Funcții aleatorii activate pentru 1 învârtire, Funcții Bonus, substituții Wild, simboluri Bonus și un mod Bonus Bet. Jocul se joacă cu 20 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei.
 • Lucky Angler: A Snowy Catch™

  Lucky Angler: A Snowy Catch™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 15 linii de miză care conține Free Spins, Win Both Ways și substituții Sticky Wild. Jocul este jucat pe 15 linii de miză (fixe), 1 - 10 niveluri (30 de fise pe nivel) şi diferite valori ale fisei.
 • Magic Portals™
  Magic Portals™

  Magic Portals™

  Magic Portals™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 25 de linii care conține două Magic Portals care pot transforma simbolurile identice în substituții Wild și pot activa Free Spins. Jocul este jucat pe 25 de linii de miză (fixe), la 1 – 10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei
 • Motorhead™
  Motorhead™

  Motorhead™

  Motörhead Video Slot™ este un slot video cu 5 role, 76 de linii (fixe) care conține Free Spins, substituții Wild, o Bomber Feature și o Mystery Reel Feature. Jocul este jucat cu 76 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei și diferite valori ale fisei.
 • Drive Multiplier Mayhem™

  Drive: Multiplier Mayhem™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri, 15 linii (fixe) ce conține Free Spins, substituții Wild și simboluri Nitro. Jocul este jucat cu 15 linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei și diferite valori ale fisei.
 • Mythic Maiden™

  Mythic Maiden™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri, 30 linii (fixe care conține substituții Wild, Multiplicatori și Free Spins. Butonul de rotire porneşte jocul corespunzător liniilor de miză, nivelului mizei şi valorii fisei curente.
 • Neon Staxx™

  Neon Staxx™ este un slot video cu 5 role, 4 rânduri, 40 de linii de miză care conține simboluri SuperStaxx™, Free Spins, Scatter și substituții Wild. Jocul este jucat cu 40 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei (20 de fise per nivel) și diferite valori ale fisei.
 • Go Bananas!™
  Go Bananas!™

  Go Bananas!™

  Go Bananas!™ este un joc video slot cu 5 role, 3 rânduri şi 20 de linii de pariu. Jocul dispune de 5 Wild Monkeys diferite, care activează simbolurile Wild.
 • Universal Monsters The Phantom's Curse Video Slot™
  Universal Monsters The Phantom's Curse Video Slot™

  Universal Monsters The Phantom's Curse Video Slot™

  Universal Monsters The Phantom's Curse Video Slot™ este un slot video cu 5 role și 4 rânduri care conține Substituții Wild, un simbol Scatter, 3 simboluri Bonus care se comportă și ca Wild-uri, un joc Bonus Pick and Clic, Free Spins și o funcție lipicioasă Wild Re-Spin.Jocul este jucat cu 40 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei (20 de fise per nivel) și diferite valori ale fisei.
 • Piggy Riches™

  Piggy Riches™ is a 5-reel, 15-line, multiple coin video slot featuring scatter wins, Free spins, and wild substitutes. The game is played with 15 bet lines (fixed), 1-10 bet levels and different coin values.
 • Planet of the Apes™
  Planet of the Apes™

  Planet of the Apes™

  Planet of the Apes™ este un slot video cu două zone de joc, fiecare cu 5 role, 3 rânduri, 20 de linii (fixe) și care conține 2 tipuri diferite de Free Spins, simboluri Bonus, simboluri Scatter, substituții Wild, o funcție Stacked Wild, 2 funcții Bonus și o funcție Dual.
 • Pyramid: Quest for Immortality™

  Pyramid: Quest for Immortality™ este un slot video cu 720 de direcții de miză și 5 role care conține substituții Wild, generări de Wild, multiplicatori și funcția Avalanche™. Jocul este jucat pe 720 de direcții de miză, 1 - 10 niveluri (10 fise pe nivel) și diferite valori ale fisei.
 • Reel Rush™

  Reel Rush este un slot video cu 5 role care conţine substituţii Wild, re-învârtiri şi Free Spins cu maxim 3125 direcţii de câştig. Jocul se desfăşoară cu 45 şi până la 3125 direcţii de câştig, 1-10 niveluri (50 de fise per nivel) şi diferite valori ale fisei.
 • Scruffy Duck™
  Scruffy Duck™

  Scruffy Duck™

  Scruffy Duck™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri, 25 de linii de miză care conține simboluri stivuite, substituții Wild și Free Spins. Jocul este jucat pe 25 de linii de miză (fixe), la 1 – 10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei.
 • Secrets of the Stones™
  Secrets of the Stones™

  Secrets of the Stones™

  Secret of the Stones™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri , 25 de linii de miză. Jocul conţine substituţii Wild şi Free Spins.Jocul se desfăşoară cu 25 linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei şi diferite valori ale fisei.
 • The Legend of Shangri-La:Cluster Pays™
  The Legend of Shangri-La:Cluster Pays™

  The Legend of Shangri-La:Cluster Pays™

  The Legend of Shangri-La: Cluster Pays™ este un slot video cu 6 role și 5 rânduri care conține un sistem mecanic Cluster Pays™. Funcțiile jocului includ Sticky Re-Spins, Random Substitutions, Nudge Reel, și Free Spins.
 • Space Wars™
  Space Wars™

  Space Wars™

  Space Wars Touch™ este un slot video cu 5 role, 4 rânduri, 40 de linii care conţine substituţii Wild, simboluri stivuite şi o re-învârtire gratuită.Jocul se desfăşoară cu 40 de linii de miză (fixe), de la 1 la 10 niveluri ale mizei şi diferite valori ale fisei.
 • Sparks™

  Sparks™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii care conține modul Câștig într-o direcție, modul Câștig în ambele direcții, substituții Wild și un Expanding Cloning Wild. Jocul se joacă cu 20 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fis
 • Steam Tower™

  Steam Tower™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 15 linii de miză care conține Stacked Wilds și Free Spins cu Multiplicator crescător. Jocul se desfășoară pe 15 linii de miză (fixe), 1 - 10 niveluri ale mizei și valori diferite ale fisei.
 • Mega Joker
  Mega Joker

  Mega Joker

  Mega Joker™ este un joc slot cu 3 role și 5 linii (fixe) care are un mod de bază, un mod Supermeter și Jackpot progresiv.
 • Spinsane™
  Spinsane™

  Spinsane™

  Spinsane™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 27 de linii (fixe) ce conține substituții Wild și Free Spins cu Overlay Wild Reel.
 • Stickers™

  Stickers™ este un slot video cu 5 role și 3 rânduri care conține substituții Wild și Sticky Wild, precum și Sticky Spins. Jocul este redat cu 20 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri de miză şi diferite valori ale fisei.
 • Alt Image Name ( RO )
  Alt Image Name ( RO )

  Theme Park Tickets Of Fortune™

  Theme Park: Tickets of Fortune™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri care conține substituții Stacked Wild, Claw Feature și 6 Theme Park Bonus Games. The game is played with 50 bet lines (fixed), 1-10 bet levels and different coin values
 • Twin Spin™

  Twin Spin™ este un slot video cu 5 role şi 243 Direcţii de câştig. Jocul conţine substituţii Wild şi o funcţie Rolă geamănă la fiecare învârtire care oferă mai multe şanse la câştiguri mari. Jocul este jucat cu 243 direcţii de câştig, 1-10 niveluri (25 de fise pe nivel) şi diferite valori ale fisei.
 • Twin Spin Deluxe™
  Twin Spin Deluxe™

  Twin Spin Deluxe™

  Twin Spin Deluxe™ is a 6-reel, 5-row video slot with Cluster Pays™ and Twin Reel mechanics. The game uses Cluster Pays™ payout mechanic, 1-10 bet levels (10 coins per level) and different coin values.
 • Victorious™

  Victorious™ este un slot video pe 5 role care oferă 243 direcţii de câştig. Suplimentar, jocul conţine Free Spins şi substituţii Wild. Jocul este jucat cu 243 direcţii de câştig, 1-10 niveluri (25 de fise pe nivel) şi diferite valori ale fisei.
 • warlords
  warlords

  Warlords: Crystals of Power™

  Warlords - Crystals of Power™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri, 30 de linii (fixe) ce conține substituții Wild, simboluri stivuite, simboluri Scatter, Re-Spins, Free Spins și un Random Wild. Jocul este jucat cu 30 de linii de miză (fixe), o miză de 15 fise (fixă), 1-10 niveluri de miză și diferite valori ale fisei.
 • Wild Water™
  Wild Water™

  Wild Water™

  Wild Water™ este un slot video cu 5 role, 20 de linii de miză care conține substituții Wild, Free Spins, simboluri stivuite și câștiguri bonus speciale Surf Team și Surfs Up. Jocul este jucat cu 20 de linii de miză (fixe), nivelurile mizei 1-10 și cu diferite valori ale fisei.
 • Wolf Cub™
  Wolf Cub™

  Wolf Cub™

  Wolf Cub™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri ce conține substituții Wild, simboluri Scatter și Free Spins cu o funcție Blizzard. Jocul se joacă cu 20 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei.
 • Excalibur
  Excalibur

  Excalibur

  Excalibur este un slot video cu 5 role, 20 de linii și fise multiple care conține simboluri Wild și Scatter.
 • Fruit Case™

  Fruit Case™ is a 5-reel, 20-line video slot featuring Free Falls wins, Wild substitutions, and Avalanches with increasing Wild multiplier.
 • Jackpot 6000
  Jackpot 6000

  Jackpot 6000

  Jackpot 6000 este un slot cu 3 role şi 5 linii ce conţine Jokeri, un joc de dublare Cap sau Pajură, precum şi un modul Supermeter.
 • Spellcast
  Spellcast

  Spellcast™

  Spellcast is a 5-reel, 20-line, multiple coin video slot featuring Wild and Scatter symbols and Free Spins.
 • Turn Your Fortune™
  Turn Your Fortune™

  Turn Your Fortune™

  • Turn Your Fortune™ este un slot video cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii (fixe) care conține substituții Wild, Free Spins și Fortune Re-Spins cu Fortune Wins.
 • Flowers Christmas Edition™

  Flowers Christmas Edition™ este un slot video cu 5 role şi 3 rânduri, cu simboluri Double, substituţii Wild şi Free Spins cu simboluri Wild suprapuse. RON.Puteţi juca 30 linii de miză fixe la diferite niveluri ale mizei şi valori ale fisei.
 • Fruit Shop Christmas Edition™

  Flowers Christmas Edition™ este un slot video cu 5 role şi 3 rânduri, cu simboluri Double, substituţii Wild şi Free Spins cu simboluri Wild suprapuse. RON.Puteţi juca 30 linii de miză fixe la diferite niveluri ale mizei şi valori ale fisei.
 • FruitSpin ™
  FruitSpin ™

  FruitSpin ™

  Fruit Spin™ este un slot video cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de miză. Jocul conține Lucky Wheels, simboluri Stivuite, substituții Wild, simboluri Scatter și Free Spins.Jocul este jucat cu 40 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei (20 de fise per nivel) și diferite valori ale fisei.
Live Chat

Asistența Clienți -

suport@baumbet.ro