Loader

Favorite

 • Sevens On Forty

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 4; Număr de linii: 40 (fixe); Câştig maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 1000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • Starburst™

  Starburst™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri ce conţine funcţia Starburst™ Wild cu re-învârtiri şi câştiguri win both ways. Se joacă folosind 10 linii de miză fixe la diferite niveluri ale mizei şi valori ale fisei.
 • Dracula's Treasure

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 3; Număr de linii: 10 selectabile; Bonus : Jocuri Gratuite; Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 9000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • Fun On Reels

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 3; Număr de linii: 20 (fixe); Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 10000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • Ramses

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 3; Număr de linii: 10 selectabile; Bonus : Jocuri Gratuite + Special Expanding Symbol; Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 5000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • Hot Fruits

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 3; Număr de linii: 5 (fixe); Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 5000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • Rise Of Maya

  Număr de role: 5; Număr de pozitţii pe rolă: 3; Număr de linii: 20 selectabile; Bonus : Jocuri Gratuite + Extra Expanding Symbol; Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 5000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • Secrets of Christmas™
  Secrets of Christmas™

  Secrets of Christmas™

  Secrets of Christmas™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri ce conține substituții Wild și Free Spins cu Funcții Bonus Free Spins. Jocul este jucat pe 25 de linii de miză (fixe), la 1 – 10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei.
 • Dracula On Forty

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 4; Număr de linii: 40 fixe; Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 2000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • GypsiesII

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 3; Bonus : Jocuri Gratuite; Număr de linii: 20 selectabile; Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 750 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • The Witch

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 3; Număr de linii: 10 selectabile; Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 10000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
 • Luck Of Irish

  Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 3; Număr de linii: 5 fixe; Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 3500 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.
Live Chat

Asistența Clienți -

suport@baumbet.ro